Evenimente

 

„Zilele Întreprinzătorilor”, ediția a XVIII-a, la final

Mai multe activități economice au fost organizate recent, în diverse locații din Sfântu Gheorghe, în cadrul „Zilelor Întreprinzătorilor”, derulate de Asociația Întreprinzătorilor Mici și Mijlocii din județul Covasna (ASIMCOV), la manifestări participând numeroși invitați – reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentanți ai diverse instituții și asociații din România, dar și din străinătate.

Detalii... Poze

 

Incubatorul de afaceri din Sfântu Gheorghe a marcat ieri împlinirea a zece ani de activitate

Împlinirea a zece ani de la înființarea Incubatorului de afaceri din Sfântu Gheorghe a fost sărbătorită ieri, la sediul instituției, în cadrul unei festivități la care au participat numeroși invitați, printre care reprezentanți ai mediului economic, ai diverse instituții, ai autorităților locale și centrale.

Detalii... Poze

MODELE DE INOVARE ȘI CREATIVITATE PENTRU ANTREPRENORIAT ȘI ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ : POTENȚIAL ȘI RESURSE | 14-15 octombrie 2016
Evenimentul din Programul “Strategia Albastră” aduce în prim-plan noi modele de business și dezvoltare durabilă prin crearea de conexiuni și comunități, bazate pe proiecte inovatoare, rezultatele cercetării românești și identificarea surselor de finanțare, inclusiv prin fonduri europene. Programul Strategie Albastră pune accent pe specializarea inteligentă la nivel național, dar si la nivelul macro-regiunii Dunare – Marea Neagră.
Pentru mai multe detalii: www.strategiealbastra.ro


03 septembrie 2016/ Covasna
Sâmbătă, 3 septembrie 2016 în cadrul Zilelor orașului Covasna, ediția a 19-a a avut loc cea de a 9-a ediție a Festivalul Preparatelor la Ceaun, organizat de către Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Covasna – ASIMCOV, în parteneriat cu Primăria orașului Covasna și cu Ordinul Cavaleresc Gastronomic Transilvania.
08 august 2016
Un parteneriat între Asociația Incubatoarelor și Centrelor de Afaceri din România (AICAR)- cu sediul în Sfântu Gheorghe – și Rețeaua Incubatoarelor de Afaceri din Republica Moldova (RIAM)  a fost încheiat, recent.


03-04 martie 2016
Specialiști în balneologie, firme sau alte entități a căror activitate are legătură cu acest domeniu, au participat vineri la conferința intitulată „Balneologie autentică prin clustere”.


21 februarie 2016/ Băile Tușnad
Clusterul Inovativ al Biomasei „Green Energy” (”Energie verde”), ce are sediul la Incubatorul de Afaceri din Sfântu Gheorghe aniversează cinci ani de la înființare.
28 noiembrie 2013 / Bucureşti